Werkplaats

Bosch Car service werkplaats

In onze moderne en ruime werkplaats is alleen plek voor de beste apparatuur. Wij zijn officieel Bosch Car Servicedealer. Bij ons kunt u terecht voor o.a. een APK, regulier onderhoud, schadeherstel, storingen en bandenservice. Bekijk hieronder de mogelijkheden en plan eenvoudig uw afspraak via onze online planner.

Werkplaats afspraak plannen

Wilt u graag direct online een afspraak plannen in onze werkplaats? Dat kan. Met onze online agenda kunt u eenvoudig uw werkafspraak inplannen via onze website. Uiteraard mag u ons ook altijd bellen.

LEES MEER
article_icon_1540844697.jpg

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is in Nederland in 1985 ingevoerd.

LEES MEER
article_icon_1531308362.png

Onderhoud & reparatie

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. We investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken. Wij verwelkomen je graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om de service en kwaliteit te bieden die je van een modern autobedrijf mag verwachten.

LEES MEER
article_icon_1531308514.png

Schadeherstel

Autototaal van de Sande herstelt grote en kleine schades aan je auto. Wij beschikken over een moderne en goed uitgeruste afdeling schadeherstel.

LEES MEER
article_icon_1531308726.png

Banden

Als merk onafhankelijke bandenspecialist adviseren wij je graag over de juiste banden. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid, efficiënt brandstofgebruik en grip.

LEES MEER
article_icon_1531308812.png

Vierwiel uitlijning

Bij de meeste auto’s is de uitlijning zodanig voorzien dat slijtage en belasting tot een minimum beperkt worden en de bestuurder en zijn passagier van een optimaal comfort kunnen genieten.

LEES MEER
article_icon_1531308889.png

Airco service

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8 tot 10 procent koudemiddel per jaar.

LEES MEER
article_icon_1531474573.png

Ruitreparatie 

Zit er een sterretje in je voorruit? Heel vervelend. Vooral als de schade precies in je zicht zit.

LEES MEER
article_icon_1531475181.png

Aankoopkeuring

Wanneer je van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wil je uiteraard zekerheid over de staat van de auto. Je moet er niet aan denken dat je een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie. Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

LEES MEER
article_icon_1531475053.png

Remmenservice

Het is zeer belangrijk dat het vervangen van remblokken, remschijven en overige reparaties aan het remsysteem vakkundig gebeurt. Als de remmen versleten zijn, neemt de remweg toe en komt de verkeersveiligheid in gevaar.

LEES MEER
article_icon_1531475399.png

Storingsdiagnose

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar je bestemming begint er een oranje of rood lampje te branden of in het ergste geval valt de auto stil. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is.

LEES MEER
article_icon_1531475543.png

Prijsbeleid

Het liefst weet je natuurlijk al hoeveel een reparatie of onderhoudsbeurt gaat kosten vóórdat we iets hebben gedaan. Dat zouden wij ook het liefste willen, maar het blijft lastig om een bedrag te noemen als we de storingen nog niet uit het autogeheugen hebben gelezen.

LEES MEER
article_icon_1534853049.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website