Diensten

Onze diensten

Wij bieden u het totaalpakket omdat we begrijpen dat het rijden van een andere auto meer is dan alleen de aanschaf. Hoe zit het met uw verzekering? Direct betalen of liever financieren? En wat dacht u van garantie? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Bosch Car Service financiering

Autofinanciering is een betrouwbare financiering die past bij jou en je auto. Wij kijken samen met jou naar de geschatte periode dat je de auto gaat gebruiken en daar wordt de Autofinanciering op afgestemd.

LEES MEER
article_icon_1531302746.png

Bosch Car Service Autoverzekering

Omdat schade aan de auto al vervelend genoeg is, is het prettig als je autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt.

LEES MEER
article_icon_1531303021.png

Verlengde garantie

De garantie op de auto geeft je zekerheid en dat is een goed gevoel. Op het moment dat de garantie afloopt, ben je niet langer beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.

LEES MEER
article_icon_1531303278.jpg

Pechhulp

Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor je geregeld. Je kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van de auto of bij de aankoop van een occasion.

LEES MEER
article_icon_1531303615.png

Occasion Plus

Als je een occasion koopt, dan wil je er zeker van zijn dat dit een goede auto is. Maar hoe maak je de juiste keuze uit al die auto’s?

LEES MEER
article_icon_1531303810.png
menu_footer_map_image_1531376056.png

Een divers aanbod occasions

Bij Autotaal van de Sande in Boxtel vindt u een divers aanbod occasions. Denk hierbij aan merken zoals BMW, Volvo, Mercedes, Toyota, Peugeot, Volkswagen en nog veel meer. Onze showroom is zes dagen per week geopend voor een bezichtiging of proefrit. Wij adviseren u eerst contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.

BEKIJK AANBOD
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website