Autotaal van de Sande

Autotaal Van de Sande

Autototaal van de Sande is aangesloten bij Bosch Car Service en is een dynamisch familiebedrijf gevestigd op het industrieterrein in Boxtel. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Wij als Bosch Car Service doen alles voor je auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is je auto daarvoor in betrouwbare en vakkundige handen. Ook als je op zoek bent naar een occasion of nieuwe auto, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Bosch gewend bent, mag je bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor het gemak.

”Wij leveren kwaliteit door middel van expertise en klantgerichtheid. Wij geloven in open en eerlijke lange termijnrelaties met onze klanten en zakenrelaties. Wij zijn proactief, betrouwbaar en houden ons aan de wettelijke voorschriften.”

Onze kernwaarden:

  1. Kwaliteit en maatwerk
  2. Open, eerlijk en transparant
  3. Vakkundig en vooruitstrevend
  4. Persoonlijke aandacht

 

Ons team

main_image_1594998969.jpg
main_image_1594999058.jpg
main_image_1535105709.jpg

Familiebedrijf sinds 1985

Directeur Ad van de Sande werd in 1963 geboren in Boxtel. Zijn vader sleutelde vaak aan auto’s waardoor Ad vanaf zijn vijfde dit ook al interessant is gaan vinden. Na jaren hobbyen aan auto’s heeft Ad in 1985 de stap gezet om officieel te gaan beginnen in de garage aan huis.

Omdat de klantenkring bleef toenemen was het tijd voor verandering. In 1988 is hij verhuist naar een bedrijfspand aan de Mijlstraat in Boxtel. Hier is Ad in 1990 gestart onder de naam ‘Unigar van de Sande’. Na 15 jaar met plezier gewerkt te hebben aan de Mijlstraat, was het wederom tijd voor verandering en heeft Ad een prachtige showroom laten bouwen aan de Ladonkseweg in Boxtel. In 2006 is de naam ‘Autototaal van de Sande’ ontstaan. De nieuwe naam geeft de verandering aan die Ad en zijn bedrijf door de jaren heen hebben doorgemaakt. Van monteur in zijn eigen garage tot totaalaanbieder. Je kunt bij Autotaal van de Sande terecht voor alle vragen die betrekking hebben op automobiliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets wat bij ons bedrijf hoog in het vaandel staat. Wij dragen graag een steentje bij aan de maatschappij en gezonder milieu. Daarom houdt Autototaal van de Sande rekening met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Dit doen wij door deel te nemen aan het Erkend Duurzaam programma.

Het Erkend Duurzaam programma is een initiatief van de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA, STIBA, Schadeherstel en RAI vereniging. De brancheverenigingen hebben ervoor gekozen duurzaamheid onder één paraplu verder inhoud en vorm te geven. Daarmee geven ze concrete invulling aan een behoefte uit de markt: duidelijkheid in de keten, door het aanbieden van één programma voor de sector. Daarom heeft FOCWA recentelijk ook haar MVO Beleid ondergebracht bij Erkend Duurzaam. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit voert het Erkend Duurzaam programma in opdracht van de branchepartijen uit.

BEKIJK AANBOD
menu_footer_map_image_1531307031.png

Een divers aanbod occasions

Bij Autotaal van de Sande in Boxtel vindt u een divers aanbod occasions. Denk hierbij aan merken zoals BMW, Volvo, Mercedes, Toyota, Peugeot, Volkswagen en nog veel meer. Onze showroom is zes dagen per week geopend voor een bezichtiging of proefrit. Wij adviseren u eerst contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.

BEKIJK AANBOD
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website