Werkplaats

main_article_image_1531475543.jpg

Storingsdiagnose

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar je bestemming begint er een oranje of rood lampje te branden of in het ergste geval valt de auto stil. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is.

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Autototaal van de Sande beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én je daarna weer op weg te helpen. Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autototaal van de Sande weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

We streven er daarbij altijd naar om de klant niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met de klant wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voordeligste oplossing voor jou te zoeken.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website