Werkplaats

main_article_image_1531474573.jpg

Airco service

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8 tot 10 procent koudemiddel per jaar.

Na enkele jaren merk je dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen, doordat deze te weinig wordt gesmeerd. Een airco service zorgt dat de airco in je auto optimaal blijft werken.

Veel auto’s en bedrijfswagens hebben een airco, zodat je comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt autorijden. Auto airconditioning draagt bij aan rijcomfort. Zomers blijft de auto koel, ’s winters houdt de combinatie van airco en verwarming autoruiten condensvrij.

Ook de airco heeft onderhoud nodig. Het is daarom aan te bevelen om de airco iedere 2 jaar te laten controleren door ons. Wij verzorgen een airco diagnose tot complete airco service voor elk merk en type auto, bedrijfsauto, hybride en/of camper.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website