Werkplaats

main_article_image_1531475053.jpg

Aankoopkeuring

Wanneer je van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wil je uiteraard zekerheid over de staat van de auto. Je moet er niet aan denken dat je een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie. Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

De aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die je op het oog hebt. Hiermee ben je in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kun je de uitkomsten van de keuring gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

De aankoopkeuring van Autototaal van de Sande is een keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. Wij zijn RDW (RijksDienst Wegverkeer) erkend, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heb je een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteits-oordeel over de staat van de auto. Je weet precies waar je aan toe bent. Naast de technische staat van de auto krijg je informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. Het resultaat wordt met je besproken.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website