Werkplaats

main_article_image_1531308362.jpg
article_image_1531379092.jpg
article_image_1531379108.jpg

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is in Nederland in 1985 ingevoerd.

In Nederland worden bij een Algemene Periodieke Keuring relatief weinig auto’s afgekeurd. Dat komt omdat 71 procent van alle keuringen tegelijk met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd, daardoor worden de auto’s niet meer als afgekeurd gemeld.

Recentelijk zijn de regels voor de APK aangepast. Hierbij wordt er voornamelijk gekeken naar de intervallen. Zo wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen benzine- en dieselvoertuigen. Ook heeft de datum van eerste toelating, wanneer de auto op kenteken is gezet, een grotere invloed op de intervallen. Indien je niet zeker bent, kun je natuurlijk altijd de APK-check doen op de website van het RDW. Autototaal van de Sande helpt je natuurlijk ook graag bij het uitzoeken van de APK-vervaldatum.

De keuring van het voertuig laat je vanzelfsprekend niet aan de eerste de beste over. Autototaal van de Sande kent je auto als geen ander. Ons vakkundig team is professioneel opgeleid en beschikken over de juiste kennis. Onze werkplaats is daarnaast uitgerust met de nieuwste apparatuur en gereedschappen.

Meer services in onze werkplaats

Werkplaats afspraak plannen

Lees meer

APK

Lees meer

Onderhoud & reparatie

Lees meer

Schadeherstel

Lees meer

Banden

Lees meer

Vierwiel uitlijning

Lees meer

Airco service

Lees meer

Ruitreparatie

Lees meer

Aankoopkeuring

Lees meer

Remmenservice

Lees meer

Storingsdiagnose

Lees meer

Prijsbeleid

Lees meer

product_nxt.png
product_prev.png
menu_footer_map_image_1531376226.png

Een écht familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf; en dat al sinds 1985. Met de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar totaalbedrijf voor uw auto. Van aankoop en financiering, tot onderhoud. Kom gerust eens langs.

OVER ONS
left_img.png
middle.png
right_img.png
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website