Storingsdiagnose

Bosch storingsdiagnose

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Onderweg naar je bestemming begint er een oranje of rood lampje te branden of in het ergste geval valt de auto stil. In veel gevallen weet men niet direct wat eraan de hand is.

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Autototaal van de Sande beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én je daarna weer op weg te helpen. Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autototaal van de Sande weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

We streven er daarbij altijd naar om de klant niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. In één keer doordringen tot de kern van het probleem is altijd voordeliger dan meteen maar onderdelen vervangen. Uiteraard overleggen we altijd met de klant wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie. We proberen daarbij steeds naar de voordeligste oplossing voor jou te zoeken.

 

Suzuki
SEAT
Audi
Volkswagen
Volvo
Renault
Nissan
Kia
Hyundai
Peugeot
Mini
Toyota
Citroen
Honda
BMW
Mazda
Ford
Skoda
Opel
Mercedes-Benz
Alfa Romeo