Onderhoud & Reparatie

Wij bieden Bosch car service

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. We investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken. Wij verwelkomen je graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om de service en kwaliteit te bieden die je van een modern autobedrijf mag verwachten.

Bij Autototaal van de Sande kun je terecht voor onderhoud en reparatie aan:

  • Personenauto’s
  • Bedrijfswagens
  • Leaseauto’s van diverse leasemaatschappijen
  • Camperonderhoud
  • Aanhangwagens en getrokken materieel

Het is voor ons belangrijk dat je onbezorgd kunt rijden met jouw personenauto, bedrijfswagen, leaseauto, camper of aanhangwagen. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan adviseren wij je daarom tijdig preventief onderhoud te laten plegen door monteurs die hun vak verstaan.

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Autototaal van de Sande is BOVAG gecertificeerd. Zo kun je erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met jou is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380. Je bent van harte welkom in ons autobedrijf!

IMG_8706

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota
BMW
Suzuki
Opel
Renault
Audi
Alfa Romeo
Mercedes-Benz
Honda
Nissan
Ford
Peugeot
Kia
Skoda
Volvo
Mazda
Mini
Volkswagen
Hyundai
SEAT
Citroen