Lease

Leasen zoals jij dat wilt

Autototaal van de Sande is er voor iedereen. Voor leasing kennen we twee varianten: private en zakelijk lease. Uiteraard kies je bij ieder leasingcontract zelf de betalingsmethode die het beste past bij je financiën. Vanwege de vele mogelijkheden is dit altijd maatwerk. Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Private lease

Private lease is steeds meer in opkomst. Private lease is een nieuwe manier van een auto ter beschikking hebben. Het houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto kan rijden zonder dat deze van jou is. Je kiest zelf de auto, de looptijd, het type onderhoudscontract, verzekeringen en de manier waarop eventuele schades worden afgehandeld. Op basis van je voorkeuren berekenen we een maandbedrag passend bij je wensenpakket.

Zakelijk leasen

Wil jij je volledig focussen op het ondernemen en zo min mogelijk zorgen hebben over je mobiliteit? Dan is het zakelijk leasen van een personenauto of bestelauto een oplossing. Je laat het beheer en de financiering van je wagenpark volledig over aan ons. Zo houd je meer tijd en ruimte over voor andere investeringen.

2016-05-18-logo-lease-center-350x100

 

 

 

 

 

Volkswagen
Opel
Toyota
Renault
Mini
Mercedes-Benz
Peugeot
Nissan
Hyundai
Honda
Alfa Romeo
Audi
Ford
Citroen
Mazda
BMW
Kia
Volvo
Skoda
Suzuki
SEAT