Aankoopkeuring

Ergens anders een leuke auto gezien of gekocht? Ook dan ben je welkom bij ons!

Wanneer je van plan bent een gebruikte auto te kopen dan wil je uiteraard zekerheid over de staat van de auto. Je moet er niet aan denken dat je een auto koopt met verborgen gebreken, met een teruggedraaide kilometerstand of met een onbekende onderhoudshistorie. Om zekerheid over de staat van de auto te verkrijgen is het verstandig een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

De aankoopkeuring verschaft een onafhankelijk en betrouwbaar inzicht in de auto die je op het oog hebt. Hiermee ben je in staat te bepalen of de koop verstandig is of niet. In de meeste gevallen kun je de uitkomsten van de keuring gebruiken om de prijs verder uit te onderhandelen of noodzakelijk onderhoud vooraf te laten uitvoeren.

De aankoopkeuring van Autototaal van de Sande is een keuring die door een gediplomeerde Keurmeester wordt uitgevoerd. Wij zijn RDW (RijksDienst Wegverkeer) erkend, BOVAG lid en beschikken over alle noodzakelijke moderne apparatuur om de keuring uit te voeren. Hiermee heb je een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteits-oordeel over de staat van de auto. Je weet precies waar je aan toe bent. Naast de technische staat van de auto krijg je informatie over de juistheid van de kilometerhistorie of de auto een onbekende onderhoudshistorie heeft of misschien wel geïmporteerd is. Het resultaat wordt met je besproken.

 

Mercedes-Benz
Alfa Romeo
Kia
BMW
Citroen
Volkswagen
Skoda
Hyundai
Ford
Volvo
Toyota
Renault
Mazda
Mini
Suzuki
Nissan
Peugeot
Opel
SEAT
Honda
Audi